Ta kontakt med digitalt@fagbokforlaget.no for å få tilgang til denne ressursen

Eller logg inn

PERSONVERNERKLÆRING –LÆRINGSRESSURSER FRA FAGBOKFORLAGET - UNLOGGED

Personvern –læringsressurs fra Fagbokforlaget

Denne personvernerklæringen forteller hvordan læringsressurser fra Fagbokforlaget samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder.

I utgangspunktet samler denne ressursen ikke inn persondata, men vi benytter informasjonskapsler og nettanalyse. Du har også mulighet for å melde deg på nyhetsbrev fra Fagbokforlaget, og mulighet for å dele innhold på sosiale medier. Enkelte ressurser inneholder innebygd materiale fra eksterne leverandører, som Youtube eller Vimeo. Disse leverandørene bruker informasjonskapsler.

Læringsressurser fra Fagbokforlaget er merkenavn under Vigmostad & Bjørke AS. Daglig leder i Vigmostad & Bjørke AS er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger som er innhentet fra nettstedene.

Nettanalyse

Læringsressurser fra Fagbokforlaget benytter analyseverktøy for å kunne utarbeide statistikk om bruken av nettstedet. Vi gjør dette for å kunne forbedre brukeropplevelsen og videreutvikle nettstedet.

Analyseverktøyene registrerer brukernes IP-adresse. Denne gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. For eksempler hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge oppholt brukerne seg på siden, hvilke nettsteder kommer de fra og om de bruker mobiltelefon eller en datamaskin.

Opplysningene anonymiseres, aggregeres og brukes ikke til annet enn analyseformål. Informasjonen kan altså ikke brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Informasjonskapsler

Læringsressurser fra Fagbokforlaget benytter informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på din datamaskin når du åpner en nettside. Noen kapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, og andre benyttes for å gi deg som kunde en best mulig brukeropplevelse. Ved å bruke nettsidene våre aksepterer du slik bruk av informasjonskapsler. Informasjonskapsler benyttet til markedsføring kan du selv velge å blokkere.
Mer om vår bruk av informasjonskapsler finner du her.

Innebygd materiale fra eksterne leverandører.

Enkelte av våre ressurser inneholder innebygd materiale fra eksterne leverandører, som Youtube eller Vimeo. Disse leverandørene bruker informasjonskapsler som for eksempel husker preferanser fra tidligere besøk, eksempelvis hvilket lydnivå som siste ble benyttet i en YouTube-avspiller.

Nyhetsbrev

Hvis du melder deg på nyhetsbrev, vil du bli sendt til fagbokforlaget.no Der blir du bedt om å gi ditt samtykke til at vi kan informere deg om våre produkter og tjenester. Du kan når som helst melde deg av dine nyhetsbrev. Dette gjør du enkelt ved å følge en lenke som oppgis i alle nyhetsbrev vi sender ut.

Sosiale medier

Funksjonen «Del med andre» kan brukes til å dele innholdet på sosiale medier. Opplysninger om delinger logges ikke hos oss, men brukes til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Se for øvrig nettsamfunnets egen personvernpolicy for mer informasjon.

Revisjon av personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere denne personvernerklæringen for å gjenspeile eventuelle endringer på nettressursen eller i våre rutiner. Ny erklæring vil bli publisert i nettressursen senest en uke før endringene iverksettes.

Kontaktinformasjon

Henvendelser angående personvern kan sendes skriftlig til personvern@forlagshuset.no, eller ta kontakt på telefon: +47 55 38 88 00.